"Ελάτε όλοι Ελλάδα" κραυγάζει από το Πήλιο ο απείθαρχος μπαμπάς του Βρετανού πρωθυπουργού

-

Ο 80χρονος και αρκετά ιδιόρρυθμος πρώην πολιτευτής των Συντηρητικών Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού της Βρετανίας, αλλά και ο ίδιος θητεύσας ως περιβαλλοντολόγος στην ΕΕ και σε διάφορα πόστα στην πατρίδα του, ήρθε "με το έτσι θέλω" στην Ελλάδα, μέσω Βουλγαρίας.

Επειδή ο γιος του συνιστά στους Βρετανούς "να μην ταξιδεύουν παρά μόνον για λόγους ανάγκης", ο άτακτος πατέρας ανέβασε φωτογραφίες στο Ινσταγκραμ και έγραψε:

"Ήταν ανάγκη να έρθω στην Ελλάδα για να σώσω το σπίτι μου από τον κορονοϊό". Αλλά και πριν από αυτό έκανε αταξίες, γιατί  όταν έκλειναν τις παμπ, εκείνος δήλωνε "κι αυτοί που έχουνε παμπ, πώς θα ζήσουν οι άνθρωποι; Και βέβαια θα πηγαίνω σε παμπ όποτε θέλω".

Ο ίδιος λέει:

«Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορονοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αφίξεις από τη Βρετανία, όμως χάρηκαν πολύ όταν είδαν ότι ήρθα. Το μόνο που με ρώτησαν είναι από πού ήρθα και τι έκανα, και μετά μου πήραν τη θερμοκρασία. Πρέπει να θέσουμε σε εφαρμογή τις αερογέφυρες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Από ό,τι βλέπω εδώ, η άφιξη Βρετανών δεν θα αποτελέσει κίνδυνο, γιατί οι Έλληνες είναι πάρα πολύ προσεκτικοί».

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είναι συγγραφέας, πολιτικός, λίγο δημοσιογράφος, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος στα νιάτα του έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα, που ο παππούς του (Τούρκος υπουργός της οθωμανικής τότε αυτοκρατορίας ) δολοφονήθηκε το 1922 στον εμφύλιό τους), που ο πατέρας του παντρεύτηκε μια ευγενή στην Αγγλία.  Ο ίδιος έκανε τέσσερα παιδιά με την πρώτη του σύζυγο (ζωγράφο), μεταξύ των οποίων και τον Μπόρις Τζόνσον, και άλλα δύο παιδιά με την δεύτερη σύζυγο.

Εδώ μπορείτε να δείτε και τα βίντεο που ανήρτησε ενθουσιώδης στο Ινσταγκραμ

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.