Ρωσία και Τουρκία κατέγραψαν παραβιάσεις της εκεχειρίας στην Συρία

-

Η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για την εποπτείας εφαρμογής της εκεχειρίας στην Συρία κατέγραψε εννέα περιπτώσεις παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός, κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά ανέφερε δεκαέξι παραβιάσεις, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Κατά το τελευταίο 24ωρο, η ρωσική πλευρά στην επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για τις παραβιάσεις της Κοινής Συμφωνίας κατέγραψε εννέα περιπτώσεις πυροβολισμών στις επαρχίες Λατάκια (8) και Χάμα (1). Η τουρκική πλευρά ανέφερε 16 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας στις επαρχίες Χαλέπι (4), Ιντλίμπ (1) και Χάμα (11),” σύμφωνα με την ημερήσια αναφορά του Κέντρου Συμφιλίωσης των Αντιμαχόμενων Πλευρών και Καταγραφής της Μετανάστευσης Προσφύγων στην Αραβική Δημοκρατική της Συρίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.