Ρωσία - Τουρκία: Παραβιάσεις της εκεχειρίας στην Συρία

-

Η ρωσική πλευρά στην κοινή επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για την επίβλεψη της εκεχειρίας στην Συρία, κατέγραψε δύο παραβιάσεις της κατάπαυσης του πυρός στην χώρα, κατά το προηγούμενο 24ωρο.

Από την μεριά της, η τουρκική πλευρά κατέγραψε 20 παραβιάσεις της εκεχειρίας σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης των Αντιμαχόμενων Πλευρών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αλλά και τα στοιχεία για τις κινήσεις των προσφύγων (Refugee Migration Monitoring).

“Κατά το τελευταίο 24ωρο, η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για τις παραβιάσεις της Κοινής Συμφωνίας, κατέγραψε 2 περιπτώσεις πυροβολισμών στο Χαλέπι (1) και στην Λατάκια (1). Η τουρκική πλευρά εντόπισε 20 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας στην Χάμα (9) στο Ιντλίμπ (5) στο Χαλέπι (4) και στην Λατάκια (2),” ανέφερε χαρακτηριστικά το κέντρο στην ημερήσια έκθεσή του

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.