Σαλβίνι: Δημοψήφισμα ανάμεσα στην Ευρώπη των ελίτ και των λαών οι ευρωεκλογές

-

 «Οι Ευρωεκλογές του 2019 θα είναι δημοψήφισμα ανάμεσα στην Ευρώπη των ελίτ, των τραπεζών, της χρηματοοικονομικής ισχύος, της μετανάστευσης, της εποχικής εργασίας από την μία, και της Ευρώπης των λαών και της εργασίας, από την άλλη. Πιστεύω ότι θα είμαστε πλειοψηφία».

Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε την ετήσια κομματική γιορτή της Λέγκας, στην Ποντίντα της Βόρειας Ιταλίας, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, προσθέτοντας ότι «κατά την άποψή του, το να εργάζεται κανείς για μια διεθνή συμμαχία των λαϊκιστών, αποτελεί φιλοφρόνηση».

Οι δηλώσεις του Σαλβίνι δείχνουν και την πρόθεση της Λέγκας, η οποία στις δημοσκοπήσεις για την πρόθεση ψήφου ξεπερνά το 30%, να συνεχίσει να κρατά το μεταναστευτικό στην πρώτη θέση της πολιτικής της ατζέντας το μεταναστευτικό, τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές, την άνοιξη του 2019.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.