Σχόλια Καμμένου και κριτική ΝΔ για τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις

-

Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων απέστειλε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, την ώρα που η ΝΔ χαρακτήριζε τις αλλαγές «κρίσεις ημετέρων».

«Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας» .

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την ίδια ώρα, έντονη κριτική, για την χρονική στιγμή που επέλεξε ο πρωθυπουργός να γίνουν οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, άσκησε η ΝΔ.

Σε δήλωσή του, ο Τομεάρχης Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για «κρίσεις ημετέρων» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αγνόησε κάθε έννοια αξιοκρατίας, καθώς αποστράτευσε ικανότατα στελέχη.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΥΣΕΑ επέλεξε ομόφωνα τον αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου ως νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στη θέση του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος ανέλαβε υπουργός Άμυνας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.