Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προαγωγές στα Εξάρχεια - Δακρυγόνα σε καφετέρια

-

Νέα προσπάθεια κατάληψης των κτηρίων όπου εκκενώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην οδό Δερβενίων στα Εξάρχεια έγινε τα μεσάνυχτα από ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και να γίνουν 10 προαγωγές. Οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Υπάρχουν καταγγελίες ότι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καφετέρια για να συλλάβουν κάποιους απο τους νεαρούς της κατάληψης, και ότι έριξαν χημικά σε ανύποπτο κόσμο που καθόταν σε καφετέριες της πλατείας. Οτι εισέβαλαν σε καφετέρια τεκμηριώνεται και απο βίντεο.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν περίπου 150 έως 200 άτομα έξω από τα κτήρια όπου είχαν εκκενωθεί από την αστυνομία και δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ατόμων και των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ καθώς οι πρώτοι επιχείρησαν να γκρεμίσουν την κατασκευή με την οποία είχαν φράξει το κτίριο οι δημοτικές αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι τραυματίσθηκαν τρεις αστυνομικοί.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.