Σήριαλ ο Παπαχριστόπουλος, νέα ανατροπή ο Καμμένος

-

Την ώρα που η παραίτηση Παπαχριστόπουλου έχει γίνει σήριαλ, ο Καμμένος ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα, καθώς με ένα tweet μεταθέτει την ώρα της διαγραφής του βουλευτή του.

«Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα}», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter.

Νωρίτερα πάντως ο Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος βρίσκεται στην ΚΟ των ΑΝΕΛ με μεταγραφή από την Ένωση Κεντρώων, ισχυριζόμενος ότι μεταφέρει απόφαση του Καμμένου, είχε δηλώσει ότι η διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα ανακοινωθεί στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, στην οποία ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος φέρεται ότι επανέλαβε πως ι θα παραιτηθεί το απόγευμα, αφού προηγουμένως ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο Πάνος Καμμένος ωστόσο ζητά εδώ και ημέρες από τον Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα πριν την ψηφοφορία. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει αναβάλλει ήδη δύο φορές την παραίτησή του και μάλιστα την δεύτερη μετά από προτροπή του προέδρου της Βουλής.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.