Σομαλοί έβγαλαν μαχαίρια σε Λιμενικούς (βίντεο)

-

Ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR αποκάλυψε ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο, σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά τη Σάμου όταν Σομαλοί απείλησαν λιμενικούς με μαχαίρια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Μια βάρκα γεμάτη μόνο άνδρες, κατευθυνόταν προς το νησί. Το Λιμενικό πλησίασε ζητώντας τους να επιστρέψουν στα τουρκικά παράλια και αυτοί έβγαλαν μαχαίρια και τους απείλησαν. Ήταν όλοι Σομαλοί. Χρειάστηκε μεγάλη ψυχραιμία και επιδεξιότητα από τους άνδρες του Λιμενικού για να μην έχουμε τραυματισμούς και να αναγκαστεί τελικά ο διακινητής να τους γυρίσει πίσω».

Το STAR αναφέρθηκε και σε ένα άλλο περιστατικό, καθώς βάρκα με εισβολείς βγήκε στην Αλεξανδρούπολη (!!!!!):

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Τελικά ήρθε και τους μάζεψε τουρκική ακταιωρός. Ενώ επιχείρησε τελικά και το σενάριο να τους οδηγεί σε μικρότερα νησιά του Αιγαίου. Βάρκα που εντοπίστηκε και στο Καστελόριζο και άλλη μια στο Φαρμακονήσι.

Και οι δύο εννοείται γύρισαν πίσω. Σκεφτείτε όμως πόσο δύσκολο είναι αυτό για το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό που μέρα νύχτα παλεύουν να κρατήσουν όρθια τα θαλάσσια σύνορα απέναντι στον ασφαλισμένο σουλτάνο», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του STAR.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.