Στη ΝΔ επίσημα ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης

-
119

Στην Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ προσχώρησε επίσημα ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε νωρίτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και τις προοπτικές της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την ένταξη του βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Θεοχάρης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευθώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».