Στην Κύπρο για τριμερή με Αίγυπτο αύριο ο Μητσοτάκης

-

Στην Κύπρο μεταβαίνει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου.

Στο επίκεντρο της τριμερούς συνάντησης στη Λευκωσία θα τεθούν η τουρκική παραβατικότητα και η κλιμακούμενη ένταση της Άγκυρας που εξακολουθεί να προκαλεί με το Ορούτς Ρέις ανοικτά του Καστελλόριζου.

Στις  09.30 π.μ., ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και  στις 10.50 π.μ. με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι . Στις 11.15, είναι προγραμματισμένη η έναρξη των συνομιλιών των αντιπροσωπειών της Τριμερούς Συνόδου. Στις 12.45, οι τρεις ηγέτες θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στον Τύπο και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.