Στην Πρίστινα o Δένδιας: Συνάντηση με την Κοσοβάρα πρόεδρο της Βουλής

-

Στην Πρίστινα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής Βιόσα Οσμάνι (Vjosa Osmani). Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αβντούλα Χότι (Avdullah Hoti), με τα Δυτικά Βαλκάνια, το διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας και τις προοπτικές συνεργασίας να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης. Τον κ. Δένδια συνοδεύει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης. Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών, Μελίζα Χαραντινάι-Στούμπλα (Meliza Haradinaj-Stublla), ενώ ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του θα συναντηθεί με τα στελέχη της Ελληνικής Δύναμης (ΕΛΔΥΚΟ) που μετέχει στην KFOR.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.