Στο λογαριασμό Νοεμβρίου θα φανεί η διαφορά με τα "μη πάγια" της ΔΕΗ

-

Κατάργηση των παγίων για ένα τρίμηνο υιοθέτησε η ΔΕΗ και εκπτωτικό πακέτο για οικιακούς πελάτες, επιχειρήσεις και ευάλωτους καταναλωτές, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Γιώργος Στάσσης.

Η διαφορά στο λογαριασμό με τις νέες εκπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω, θα φανεί με την έκδοση λογαριασμό στις αρχές Νοεμβρίου όπου περιλαμβάνεται ο Σεπτέμβριος και Οκτώβριος. Οι εκπτώσεις έχουν ισχύ από την 1η Οκτωβρίου, οπότε τα πάγια κ.λπ. του Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνονται.

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ. ο κ. Στάσσης είπε ότι «μετά τα πολύ ενθαρρυντικά οικονομικά μας αποτελέσματα, μπορούμε σήμερα να ανακοινώσουμε ακόμα ένα νέο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πελάτες μας, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να πιέζονται λόγω της πανδημίας», ανέφερε ο κ. Στάσσης.

Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής:

-Δωρεάν πάγιο για όλους,
-Επιπλέον Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες,
-Έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh,
-Διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ.

Ο κ. Στάσσης ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών μας θα γίνεται δωρεάν σε ένα νέο νούμερο το 800-900-1000.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.