Στο νοσοκομείο Χανίων (και όχι στο σπίτι ως είθισται), η 45χρονη με Covid

-

Στην ειδική κλινική covid που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύεται από σήμερα η 45χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που παρέμενε στο σπίτι της μετά τη διάγνωση ότι έχει νοσήσει από τον κορονοϊό.

Εν γένει, στα ήπια συμπτώματα οι ασθενείς δεν νοσηλεύονται. Πηγές του νοσοκομείου  όμως αναφέρουν ότι η υγεία της γυναίκας δεν παρουσίασε επιδείνωση, αλλά η εισαγωγή της έγινε κυρίως για λόγους παρακολούθησης και πρόληψης.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες στην κλινική covid19 του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται και ένας 47χρονος ιερομόναχος του Αγίου Όρους, ο οποίος πρόσφατα είχε ταξιδέψει στη Ρουμανία. Ο καλόγερος παρουσίασε συμπτώματα και μετά από εξέταση που του έγινε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος δεν έχει έρθει σε επαφή με πιστούς, αφού είχε πάει στα Χανιά μόνον για παραθερισμό, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.