Συνάντηση Σαράτζ με τον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία

-
460
Συνάντηση Σαράτζ με τον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, επικαλούμενο ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα, μετέδωσε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης Φάγεζ αλ Σαράτζ, άρτι αφιχθείς από την Μόσχα, είχε στην Κωνσταντινούπολη, συνομιλίες με τον Αμερικανό πρεσβευτή Ντέιβιντ Σάτερφιλντ.

Την παραμονή στη Μόσχα πραγματοποιήθηκαν οι ενδολιβυκές συνομιλίες, υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσία και της Τουρκίας. Ο διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στρατάρχης Χάφταρ αναχώρησε από τη Μόσχα, χωρίς να υπογράψει τη συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός με την κυβέρνηση του Σάρατζ που έχει την έδρα της στην Τρίπολη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας Μοχάμεντ Σιγιάλα δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ότι η αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας υπέγραψε τη συμφωνία και εν συνεχεία αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.