Συναντήθηκαν, αλλά για λίγο, Τραμπ και Πούτιν

-

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του  Ντόναλντ Τραμπ είχαν  μία σύντομη συνάντηση, την Παρασκευή, στο περιθώριο της συνόδου της ομάδας  των 20.

Την ανακοίνωση έκανε ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσάκοφ, δηλώνοντας παραλλήλως ότι και ο ίδιος συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον και ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για να συνεχίσουν τις επαφές  τους.  Ο Ουσάκοφ ανέφερε τέλος ότι δεν είναι σίγουρος για το πότε θα ξανασυναντηθούν οι πρόεδροι  Πούτιν και Τραμπ.

Την ίδια ώρα ο Τραμπ, σε ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια Μπους, ακύρωσε την συνέντευξη Τύπου, που ήταν προγραμματισμένη στο περιθώριο της διάσκεψης της G20. «Θα περιμένουμε μέχρι να γίνει η κηδεία και μετά θα έχουμε μία συνέντευξη  Τύπου» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.