Συνεχίζεται η ανάκριση της 15χρονης και του 17χρονου Ρουμάνου για το φόνο της μητέρας

-

Ως ύποπτοι ανακρίνονται η κόρη της 50χρονης δολοφονημένης γυναίκας και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο για μέτρα κορονοϊού στις Σέρρες και κοιμούνταν σε ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ. Είπαν ότι ειχαν πάει εκεί με το ΚΤΕΛ για να επισκεφθούν Ρουμάνο συγγενή του αγοριού στο Σιδηρόκαστρο. Προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων και συνελήφθησαν ως ύποπτοι, καθώς η 15χρονη ανεζητείτο από την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή από την ημέρα που βρέθηκε μαχαιρωμένη η μητέρα.

Η κόρη δεν είχε δώσει σημεία ζωής παρότι έμενε με τη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα και το αυτονόητο σε περίπτωση αθωότητας, θα ήταν να εμφανιστεί. Πιθανόν μετά το έγκλημα το ζευγάρι να έφυγε εκτός Αθηνών με την προοπτική να καταφύγει στη Ρουμανία οδικώς. Δεν έχουμε πληροφόρηση για το αν οι δύο έφηβοι εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι οι δράστες ή να γνώριζαν και ίσως να διευκόλυναν τον δράστη να μπει στην οικεία του θύματος.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.