Συρία: 30 αναχαιτίσεις ισραηλινών κρουζ είδαν οι Ρώσοι

-
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Οι συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν πάνω από 30 πυραύλους Κρουζ και κατευθυνόμενες βόμβες κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επιδρομής που εξαπέλυσε το Ισραήλ τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Τα ισραηλινά πυραυλικά πλήγματα, τα οποία μεταξύ άλλων στοχοθέτησαν αποθήκες και ένα αεροδρόμιο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Δαμασκού, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις Σύρους στρατιώτες και τραυμάτισαν άλλους έξι, πρόσθεσε το επιτελείο του ρωσικού στρατού, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού στρατού, τα πλήγματα προκάλεσαν επίσης ζημιές στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού. Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο από την πλευρά του για 11 νεκρούς στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέσω Twitter ότι στοχοθέτησε θέσεις «της δύναμης Κουντς του Ιράν» στη Συρία.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.