Σύζυγος έκαψε το σπίτι του επειδή τον παράτησε η γυναίκα του και θέλησε να καεί κι αυτός

-

Φωτιά ξέσπασε σε οικία στην παλιά πόλη των Χανίων, και το έργο της Πυροσβεστικής ήταν δύσκολο δεδομένου ότι το σπίτι είχε πολύ ξύλο αλλά και βρισκόταν  σε στενό δρόμο όπου η πρόσβαση οχημάτων ήταν αδύνατη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες ενεργοποίησαν και το σύστημα πυρόσβεσης με ειδικούς κρουνούς που υπάρχουν σε σημεία της παλιάς πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο άνθρωπος (κατ΄άλλους Κρητικός, κατ΄άλλους Καναδός) που φέρεται να έβαλε τη φωτιά ειναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού ή και συνιδιοκτήτης του. Η γυναίκα η οποία κατάγεται από τον Καναδά, είχε φύγει τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι επειδή ήθελε να χωρίσουν. Σήμερα πήγε να πάρει τα πράγματά της από εκεί και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας φώναζε και την απειλούσε. Στο τέλος έβαλε φωτιά στο σπίτι για  να το κάψει και έμεινε μέσα κι εκείνος για να αυτοκτονήσει. Κάποια στιγμή όμως βγήκε από το μπαλκόνι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.