Τα fake news που σκαρφίστηκε το ΝΑΤΟ για να φέρει προ τετελεσμένου την Ελλάδα

-

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ανήρτησε θριαμβευτικό tweet ότι χάρη στο ΝΑΤΟ και τις πρωτοβουλίες του αρχίζει διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. Αρχίσαμε διάλογο και δεν το ξέραμε;

Διέρρευσε όμως τι ακριβώς ήθελε να προβάλει ως διάλογο: ένα έγγραφο με προτάσεις που επέδωσε (κατά τη γνώμη του) και στις δυο πλευρές. Εκείνο που έκανε ήταν δηλαδή να δώσει ένα φύλλο χαρτί με τις προτεινόμενες κινήσεις στους μόνιμους στρατιωτικούς αντιπροσώπους των δύο χωρών στο ΝΑΤΟ.

Τους έδωσε μάλιστα και διορία! Είπε ότι περιμένει εντός μιας εβδομάδας τις δικές τους τους παρατηρήσεις ή αντιπροτάσεις.

Ανώτατοι Έλληνες αξιωματούχοι τόνισαν ότι ασφαλώς και αυτό δεν συνιστά ούτε κατά διάνοια συμφωνία για διάλογο και μάλιστα δεν έκρυψαν και τη δυσαρέσκειά τους για την ανάρτηση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί αυτή, στο twitter. Ξεκαθάρισαν για άλλη μια φορά ότι η αποχώρηση των τουρκικών πλοίων έχει τεθεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για οιαδήποτε έναρξη διαλόγου.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.