Τα γαλλικά φτερά στην Κύπρο... Σφοδρή αντίδραση Τουρκίας (vid.)

-

Πτήσεις στον ουρανό της Πάφου, στην Κύπρο, πραγματοποίησαν γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale το Σαββατοκύριακο. Τα αεροσκάφη εκτέλεσαν ασκήσεις μετά από άδεια της Λευκωσίας, εξορμώντας από το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ», που βρίσκεται ανοιχτά της Κύπρου.

Η πρέβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Ιζαμπέλα Ντιμόντ, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το αεροπλανοφόρο, σύμφωνα με το sigmalive.com. Στο μεταξύ, κοντά σε πολιτική συμφωνία για κυρώσεις σε φυσικά πρόσωπα, τα οποία σχετίζονται με την τουρκική δραστηριότητα στην κυπριακή ΑΟΖ, φέρεται να βρίσκονται τα κράτη μέλη της Ε.Ε., κατά το philenews.com.

Βάσει πληροφοριών του κυπριακού μέσου, η πολιτική συμφωνία για κυρώσεις δρομολογείται εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες νομικές πράξεις θα αφορούν πάγωμα περιουσιακών στοιχείων για δύο υψηλόβαθμα επιχειρησιακά στελέχη, καθώς και απαγόρευση εισόδου στην Ε.Ε.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.