Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

-

Συναγερμός στην Ταϊλάνδη καθώς ένοπλος στην επαρχία Νάνκον Ρατσάσιμα εισέβαλε κι άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους σκοτώνοντας στρατιώτες και πολίτες.

Σύμφωνα με την Bangkok Post υπάρχουν περί τους 12 νεκρούς κι άγνωστος αριθμός τραυματιών με τα τοπικά ΜΜΕ να αναφέρουν αρκετά θύματα, στρατιώτες και πολίτες.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για Ταϊλανδό στρατιώτη που άρχισε να πυροβολεί σε έξαλλη κατάσταση.

Αρχικά φαίνεται πως σκότωσε τον διοικητή του και αλλα δυο άτομα μεσα στο στρατόπεδο.

Εν συνεχεία πήρε στρατιωτικό όχημα και άρχισε να πυροβολεί πολίτες που συναντούσε στο δρόμο του, κοντά στο εμπορικό κέντρο.

Ο δράστης φέρεται να μετέδιδε τις δολοφονίες μέσω Facebook Live.

Οι αρχές προσπάθησαν να τον συλλάβουν εντούτοις κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ παράλληλα ζητά από πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να απομακρυνθούν και να συνεργαστούν με τις αρχές.

Ο στρατηγός Θανιά Κριατισάρν, διοικητής της δεύτερης σταρτιωτικής περιοχής, δήλωσε ότι αστυνομία και οι στρατός αναζητούν τον δράσςτη, ο οποίος προσδιορίστηκε ως ο δεκανέας Τζακραπάνθ Θομά.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.