Τεχεράνη: Συνομιλίες με ΗΠΑ μόνο αν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα

-
24

Η διεξαγωγή συνομιλιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ θα ήταν πιθανή αν αυτές στηρίζονταν σε μια ατζέντα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, αλλά η Ουάσινγκτον δεν επιζητεί τον διάλογο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Αμπάς Μουσαβί. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι προτίθεται να έχει συνομιλίες με την Ισλαμική Δημοκρατία.

"Ο διάλογος και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να διεξαχθούν όταν έχουμε μια συγκεκριμένη ατζέντα και όταν μπορούμε να έχουμε κάποια απτά και πρακτικά αποτελέσματα από αυτόν", σημείωσε ο Μουσαβί σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και μεταδόθηκε απευθείας από το Press TV. "Δεν θέλουν συνομιλίες. Δεν επιδιώκουν τον διάλογο", πρόσθεσε ο Μουσαβί αναφερόμενος στις ΗΠΑ.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.