Τέσσερις άνδρες πυροβόλησαν ζευγάρι και παιδιά σε συνοικισμό Ρομά στην Πρέβεζα

-
70 συλλήψεις -

Συνελήφθη χθες τη νύχτα ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν με καραμπίνες ζευγάρι αλλά και ότι έβαλλαν εναντίον δυο ανηλίκων παιδιών που έτυχε να βρίσκονται εκεί κοντά.

Συγκεκριμένα, το σοβαρό επεισόδιο έγινε σε καταυλισμό Ρομά και τα αίτια ή η αφορμή είναι άγνωστη σε εμάς. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι προηγήθηκε φραστικός διαπληκτισμός και εν συνεχεία οι  τέσσερις άνδρες ή κάποιοι εξ αυτών, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ελαφρά έναν άνδρα και μια γυναίκα αλλά και  δυο παιδιά ηλικιας 10 και 12 ετών που βρίσκονταν λίγο πιο πέρα -δεν ήταν συγγενείς του ζευγαριού. Ο ένας από τους φερομένους ως δράστες συνελήφθη και αναζητούνται οι άλλοι τρεις, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στην Αστυνομία.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και νοσηλεύονται με σχετικά ελαφρά τραύματα.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.