Θέλει ζωντανό ντιμπέιτ ο Τραμπ, έστω και με μια βδομάδα καθυστέρηση

-

Μετά την κατηγορηματική άρνησή του να συμμετάσχει σε εικονική αναμέτρηση (virtual  debate), ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε προτείνοντας στον Τζο Μπάιντεν μία τετ-α-τετ τηλεοπτική αναμέτρηση στις 22 (αντί στις 15) Οκτωβρίου και μία τελευταία στις 29 του μηνός.

«Ο αμερικανικός λαός δεν πρέπει να στερηθεί την ευκαιρία να δει τους δύο υποψήφιους για την προεδρία να συζητούν πρόσωπο με πρόσωπο δύο φορές ακόμη, μόνο και μόνο επειδή η Επιτροπή θέλει να προστατεύσει τον Τζο Μπάιντεν» αναφέρει ανακοίνωση των εκπροσώπων της καμπάνιας του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Στην ίδια ανακοίνωση η πλευρά του Τραμπ υποστηρίζει ότι η πρόταση για virtual ντιμπέιτ είχε σκοπό να επισκιάσει τη «συντριβή» - όπως αναφέρει - της Καμάλα Χάρις από τον Μάικ Πενς στην τηλεμαχία των αντιπροέδρων και καταλήγει:

«Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν άμεσα το 47χρονο αποτυχημένο ρεκόρ ηγεσίας του Μπάιντεν. Αυτό μπορεί να γίνει στις 22 Οκτωβρίου και, κατά συνέπεια, η τρίτη συζήτηση θα πρέπει στη συνέχεια να μετακινηθεί μία εβδομάδα, στις 29 Οκτωβρίου».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.