Θετικός στον ιό και ο Μισέλ Μπαρνιέ, διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit

-

Ο κύριος διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Ο 69χρονος Γάλλος αξιωματούχος ήταν υπεύθυνος για όλες τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, αφότου η Βρετανία ζήτησε να εγκαταλείψει το πολιτικό μπλοκ τον Μάρτιο του 2017.

Ο Μπαρνιέ έγραψε στο Twitter ότι «είμαι καλά και σε καλά κέφια».

"Ακολουθώ όλες τις απαραίτητες οδηγίες, όπως και η ομάδα μου. Για όλους εκείνους που έχουν ήδη μολυνθεί και για όλους εκείνους που βρίσκονται επί του παρόντος απομονωμένοι, θα τα καταφέρουμε μαζί ", πρόσθεσε.

Ο Μπαρνιέ είχε καθοδηγήσει τη δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το μήνα, με στόχο τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας πριν από το τέλος του έτους. Οι διαπραγματεύσεις αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.