Θίχθηκαν οι Τούρκοι και παρουσιάζουν φωτό από υποβρύχια που λένε ότι εντόπισαν

-

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ότι οι Τούρκοι "είναι τυφλοί" στον υποβρύχιο πόλεμο και δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα υποβρύχια μας στην πρόσφατη κρίση στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, ξεσήκωσε τους πολιτικούς της Τουρκίας και τα ΜΜΕ τους, που παρουσίασαν σήμερα φωτογραφίες και βιντεο  από -όπως λένε- ελληνικά υποβρύχια που εντόπισαν.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε πει ότι ο εξοπλισμός των υποβρυχίων του ελληνικού ΠΝ τα κάνει αόρατα στον τουρκικό εξοπλισμό.

xin8iyv5cema-qp_eoubfw.jpgw_jgl3imue-nkyxpp0jdhq.jpg

Η "Χουριέτ" μάλιστα έχει τίτλο "Ρεζίλι έγιναν οι Έλληνες, να τα υποβρύχιά τους, τα παρακολουθούμε αδιακόπως" και προβάλλει βίντεο.Υποστηρίζει μάλιστα ότι όχι μόνον δεν ειναι αόρατα, αλλά είναι πολύ εύκολο να τα εντοπίσει και να τα παρακολουθήσει κάποιος.

Πάντως από κανένα στοιχείο των βίντεο και των φωτογραφιών που προβάλλουν οι Τούρκοι δεν προκύπτει ότι πρόκειται για ελληνικά υποβρύχια και εικάζεται ότι οι φωτογραφίες διοχετεύθηκαν στον τουρκικό Τύπο προς εσωτερική κατανάλωση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.