Θρίλερ στον Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου – Αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι

-
Θρίλερ στον Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου – Αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι

H αστυνομία τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε αλλόφρονα κατάσταση και ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι, στον προτεσταντικό Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου, ενώ κατά τη διάρκεια του συμβάντος τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, πιθανότατα από τα πυρά συναδέλφου του. Οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, ωστόσο σ0τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός.

Το περιστατικό συνέβη στις 16.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδας), όταν ένας άνδρας ηλικίας 53 ετών, αυστριακής καταγωγής, μπήκε στον Berliner Dom οπλισμένος με ένα μαχαίρι. Ο 53χεονος έβριζε και επιδείκνυε επιθετική συμπεριφορά με αποτέλεσμα υπάλληλος της εκκλησίας να ενημερώσει τις αρχές, οι οποίες επενέβησαν και αποφάσισαν να εκκενώσουν τον Καθεδρικό Ναό από τα περίπου 100 άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, συνεπλάκη με τους αστυνομικούς, κοντά στο ιερό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα πόδια, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ανακοινώνοντας παραλλήλως ότι ο δράστης  νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στην διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, πιθανότατα από πυρά συναδέλφου του, αφού ο ταραξίας δεν έφερε πυροβόλο όπλο.

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.