Το γλεντάει παραβιάζοντας την καραντίνα ο Πολάκης – Τη διαγραφή του ζητεί η ΝΔ

-
Δημοσκόπηση: Ο κορονοϊός σαρώνει τις ευρωπαϊκές οικονομίες

Λαβή για σχόλια έδωσε ο Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Facebook, χωρίς μάσκα με άλλα έξι άτομα σε φιλικό του σπίτι, δείχνει να μην τον αφορούν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Αναρτώντας φωτογραφίες από την φιλική συγκέντρωση για γιορτή, δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε: «Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου, του Γιάννη του Λουφαρδάκη, και της γυναίκας του της Κατερίνας, για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! «Εμείς θα το γλεντήσουμε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

ΥΓ .Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν τα τρολ του εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία ,ενημερώνω πως είμαι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορωναϊο με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δεν θα χειρουργούσα ασθενείς)
ΑΝΤΕ τσογλάνια κάντε καμία άλλη δουλειά !!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!!!»
 

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη, αναφέροντας ότι  «ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν. Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.