Το ΝΑΤΟ καλωσορίζει τη "Βόρεια Μακεδονία"

-

Η υπουργός Άμυνας της "Βόρειας Μακεδονίας" Ραντμίλα Σεκερίνσκα δήλωσε ότι η παρουσία της στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, για πρώτη φορά αφού η χώρα της έλαβε καθεστώς προσκεκλημένου, είναι απόδειξη ότι η αλλαγή είναι δυνατή.

"Είναι τιμή και προνόμιο για εμένα και για τη χώρα μου να είμαι εδώ για πρώτη φορά σε μια υπουργική σύνοδο του ΝΑΤΟ. Πιστεύω ότι είναι απόδειξη ότι το πολιτικό θάρρος αποφέρει καρπούς, ότι η αλλαγή είναι δυνατή ακόμη και στα Βαλκάνια, ακόμη σε εποχές όπως αυτή", τόνισε η Σεκερίνσκα.

Καλωσόρισμα Στόλντενμπεργ

O γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ καλωσόρισε, ως προσεκεκλημένη στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ την αρμόδια υπουργό της Δημοκρατίας της "Βόρειας Μακεδονίας".

Ο Γ. Στόλτενμπεργκ υποδέχθηκε τη Ραντμίλα Σεκερίνσκα, λέγοντας: «Με χαρά καλωσορίζω, ως προσκεκλημένη, την υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στην πρώτη της Υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ και την ευχαριστώ για την ισχυρή προσωπική της δέσμευση στη Συμμαχία μας».

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναμένεται να συναντηθεί με την Ραντμίλα Σεκερίνσκα, σήμερα το απόγευμα, στο περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.