Το Reuters μεταδίδει ότι ο Τραμπ ειναι σε ανησυχητική κατάσταση

-

Ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το Reuters που βρίσκεται κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και στο επιτελείο του τονίζει ότι η κατάσταση του είναι ανησυχητική και ότι δεν βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για την πορεία της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ, γιατί ορισμένες από τις ζωτικές του ενδείξεις κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικά

Ανεξαρτήτως αυτού, κανένας ασθενής με κορονοϊό δεν αναρρώνει εντός δύο ημερών ούτως ή άλλως, εκτιμούν οι γιατροί που δίνουν σωρηδόν συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ. Οι περισσότεροι τονίζουν ότι είναι νωρίς για να κρίνει κάποιος γιατρός την έκβαση, όχι μόνον επειδή δεν έχει πλήρη κλινική εικόνα του συγκεκριμένου ασθενούς, αλλά και γιατί η αντίδραση κάθε οργανισμού στο νέο κορονοϊό είναι απρόβλεπτη, ακόμα και δέκα μέρες μετά την έναρξη θεραπείας ή και με διαρκή βελτίωση για πολλές ημέρες.

Νωρίτερα ο προσωπικός γιατρός του Τραμπ είχε ανακοινώσει ότι αισιοδοξεί επειδή «ο πρόεδρος είναι απύρετος και δεν χρειάσθηκε οξυγόνο και παρουσιάζει ενδείξεις βελτίωσης».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.