Τουρκία: Τζιχαντιστές μισθοφόροι από την Συρία κατά της Ελλάδος!

-

Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει μισθοφόρους από τη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν. Αυτό γράφει η τουρκική εφημερίδα Turkiye στο σημερινό πρωτοσέλιδο.

«Εάν γίνει πόλεμος με τους Έλληνες, θα πάμε με χαρά στο μέτωπο» αναφέρει μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην Turkiy. Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια διαγγέλματος, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογράμμισε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί στις ακτές της λόγω ενός νησιού έκτασης 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων

Στην Ανατολική Μεσόγειο θέλουν να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με ένα μικρό νησί μερικών χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων». Το διάγγελμα έρχεται έπειτα από τέσσερις ώρες συνεδρίασης του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου με εκτενείς αναφορές στη στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Παράλληλα, ο Ερντογάν εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Αθήνας.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.