Τουρκικά ΜΜΕ: Κομβόι με 40 τανκς προς Έβρο

-
1352

Τανκς στα ελληνοτουρκικά σύνορα άρχισαν να μεταφέρουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Sabah και άλλα μέσα.

Σύμφωνα με δικές της πληροφορίες, δύο κομβόι με νταλίκες μεταφοράς βαρέων οχημάτων ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μεταφέροντας 40 τανκ με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη. Τα τανκς θα μεταφερθούν στην Αδριανούπολη με πλοίο από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας ή με τρένο. Φορτώθηκαν από το Χατάι. Την είδηση εν συνεχεία αναφέρουν (και με βίντεο) και άλλα μέσα. Όμως ενώ η μεταφορά είναι δεδομένη, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τον προορισμό.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι «η αποστολή του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ ντε γκωλ» και των Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελλόριζο ήταν η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.