Τραγική αυτοκτονία 15χρονου μαθητή... Κατήγγειλε bullying

-
Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Βάρη

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε 15χρονος μαθητής στην Αργυρούπολη. Ο νεαρός εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος έχει αφήσει σημείωμα, όπου κάνει λόγο για bullying από συγκεκριμένους φίλους και συμμαθητές του, τους οποίους κατονομάζει. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοκτόνησε μετά την επιστροφή του από ένα πάρτι.

Ο μαθητής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου", γράφει και στη συνέχεια αναφέρει τα ονόματα συμμαθητών. «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους», έγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σημείωμά του.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.