Τσίπρας: Δεν ανησυχώ καθόλου – Η κυβέρνηση έχει συνέχεια

-
Δεν βλέπει εξάντληση της τετραετίας ο Τσίπρας

«Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή» δήλωσε ο πρωθυπουργός, σχετικά με την αποχώρηση βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Απαντώντας σε ερώτηση του απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Λονδίνο Ν. Λιονάκη ο κ. Τσίπρας είπε: «Πιστεύω ότι η κυβέρνηση, παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει».

Σε ότι αφορά  την συνάντησή του με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι ο κ. Τσίπτρας είπε ότι ήταν "εποικοδομητική" και ότι έγινε "σε εξαιρετικό μομέντουμ για την Ελλάδα, μετά και από την ιστορική απόφαση του Eurogroup και την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου προγράμματος και την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, που το καθιστά βιώσιμο και αναβαθμίζει τη θέση της χώρας".

Παραλλήλως ο πρωθυπουργός είπε ότι στην Βρετανίδα ομόλογό του το θέμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα, τονίζοντας ότι η φυσική θέση τους είναι στον Παρθενώνα.

 

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.