Βίντεο από τον Τραμπ για να αποδείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση

-
Τι φάρμακα δίνουν στον Τραμπ – Οι ηθικές ενστάσεις, Ολγα Μαύρου

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, για να διαψεύσει πειστικά τις φήμες ότι είναι σε κρίσιμη ή ανησυχητική κατάσταση, έγραψε στην αρχή ένα μήνυμα στο twitter και εν συνεχεία έκρινε ότι θα έπειθε περισσότερο εάν εμφανιζόταν σε βίντεο. Οπότε έβαλε το κοστούμι, του βρήκαν ένα χώρο που να μοιάζει με γραφείο στο Λευκό Οίκο, έστησαν πίσω του δυο σημαίες για να φαίνεται σαν ένα σύνηθες διάγγελμα και μίλησε για περίπου 4 λεπτά.

«Θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω όλους τους απίθανους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είμαι στο Walter Reed. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο για την απίστευτη  δουλειά που κάνει. Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω –πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει  να κάνουμε την Αμερική υπέροχη και πάλι. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα, αλλά μένουν πολλά να κάνουμε ακόμη (για τη χώρα) και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε. Πρέπει να επιστρέψω. Νομίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα. Πρέπει να τελειώσουμε την προεκλογική εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και για την οποία κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Αλλά να που συνέβη αυτό, κάτι που συνέβη σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και μάχομαι και γι αυτούς. Όχι μόνο για τους Αμερικανούς, αλλά για όλο τον κόσμο. Θα νικήσουμε αυτόν τον κορονοϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε. Αν δούμε τις θεραπείες που υπάρχουν και αυτές που θα έρθουν σύντομα και που μοιάζουν με θαύματα. Μου ασκούν κριτική όταν λέω κάτι τέτοια, αλλά είναι πράγματι σαν θαύματα σταλμένα από τον Θεό. Θέλω να σας πω ότι έχω αρχίσει να νιώθω καλά. Δεν ξέρουμε πώς θα  πάνε οι αμέσως επόμενες μέρες,  οι επόμενες 2-3 μέρες είναι σημαντικές, θα δείξουν πώς πάει. Θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι ξανά στον κόσμο για την υποστήριξή του, τη βλέπω στην τηλεόραση, τη διαβάζω, να ευχαριστήσω τον αμερικανικό λαό, είναι όμορφο που βλέπω αυτή την υποστήριξη. Υπόσχομαι να μην την ξεχάσω ποτέ. Επισης να ευχαριστήσω τους ηγέτες του κόσμου. Ξέρουν τι βιώνουμε εμείς οι ηγέτες, τι περνάμε, τι υφιστάμεθα. Όμως δεν είχα περιθώριο επιλογής. Δεν ήθελα να μένω κλεισμένος στο οβάλ γραφείο και να μην κάνω τίποτα, να μη βγαίνω, να μη μιλάω σε κόσμο για να προφυλαχθώ, να κάθομαι απλά μέσα προστατευμένος. Όμως δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Έπρεπε να είμαι μπροστάρης. Αυτή είναι η Αμερική. Η καλύτερη χώρα στον κόσμο και η πιο ισχυρή. Δεν θα μπορούσα να μείνω κλειδωμένος μέσα στο γραφείο μου, για να μην κινδυνεύω. Είπα ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Πρέπει να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα αν είσαι ηγέτης. Κανένας μεγάλος ηγέτης δεν θα κλεινόταν μέσα. Πάω καλά», αναφέρει στο νέο μήνυμα του ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ενημερώνει με χιούμορ και για την πορεία της υγείας της συζύγου του Μελάνια Τραμπ.

«Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά, μου ζήτησε να πω και για εκείνη, για τον σεβασμό και την αγάπη που έχει για τη χώρα μας. Πάει πολύ καλά. Και οι δύο πάμε καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι νεότερη από εμένα...λιγουλάκι... Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση σε σχέση με την ηλικία, για τους νεότερους. Στατιστικά οι νεότεροι πάνε καλά και η Μελάνια όντως τα πάει καλά. Χαίρομαι πολύ για αυτό, και εγώ καλά πάω, θα έχουμε κατά πάσα πιθανότατα αίσια έκβαση, θα το ξέρουμε με σιγουριά τις επόμενες μέρες. Και πάλι σας ευχαριστώ όλο τον κόσμο και κυρίως τον αμερικανικό λαό για την αγάπη και την υποστήριξή σας», καταλήγει στο μήνυμά του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.