Βίντεο σοκ – Νεαρή Γεζίντι συναντά τον τζιχαντιστή που την βίασε στα 14 της (vid)

-
685

Σοκ προκαλεί το βίντεο με μία νεαρή Γεζίντι που συναντά τον τζιχαντιστή βιαστή της και να τον ρωτά «γιατί μου το έκανες αυτό;».

Η Ασγάκ βρισκόταν στη Στουτγκάρδη, όπου είχε καταφέρει να διαφύγει,  όταν συνάντησε στο δρόμο τον «ιδιοκτήτη» και βιαστή της στο Ιράκ, Αμπού Χουμάμ, τον τζιχαντιστή δηλαδή που την είχε αγοράσει ως «σκλαβα του σεξ».

Ο άνδρας της είπε «ξέρω που μένεις» και η Ασγάκ, τρομοκρατημένη, έφυγε από την Γερμανία για να ζήσει σε στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ μαζί με τον πατέρα της.

Σήμερα το Ιράκ έχει ανακτήσει τα εδάφη του από το Ισλαμικό Κράτος και ο τζιχαντιστής Αμπού Χουμάμ φυλακίστηκε. Η Ασγάκ ζήτησε να τον συναντήσει και το αίτημά της έγινε αποδεκτό. Η συνάντησή τους καταγράφηκε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών του Ιράκ και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση.

«Μου κατέστρεψες τη ζωή τη μέρα που με βίασες, όταν ήμουν 14 χρονών» λέει η νεαρή στον τζιχαντιστή και του ζητά να σηκώσει το κεφάλι του για να τον κοιτάξει στα μάτια. «Γιατί μου το έκανες αυτό;» ρωτά και ξαναρωτά χωρίς να πάρει καμία απάντηση.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιεζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Έχεις συναισθήματα; Έχεις κάποια τιμή; Ήμουν 14 ετών. Η ηλικία της κόρης σου! Η ηλικία του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου» του λέει η νεαρή.

«Έχεις καταστρέψει τη ζωή μου. Πήρες τα πάντα από μένα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα, όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια, τι είναι να βασανίζεις, τι είναι η μοναξιά», λέει η νεαρή στον τζιχαντιστή και μετά λιποθυμά.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.