Βολές για κυβέρνηση αχάριστων αποστατών από τον Καμμένο

-

Λίγες ώρες πριν πάει στην ολομέλεια της Βουλής η επικύρωση της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και λίγη ώρα μετά τη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τις ΚΟ, ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται κατά πάντων.

«Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων» έγραψε στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Λίγη ώρα νωρίτερα το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής γνωμοδοτούσε ότι για να υπάρξει ΚΟ χρειάζονται 5 βουλευτές που να προέρχονται από το ίδιο κόμμα, γεγονός που έθετε την ΚΟ των ΑΝΕΛ ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Και αυτό γιατί αν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος η έδρα πάει στον Κουίκ, ο οποίος το πιθανότερο είναι ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί. Ο Πάνος Καμένος όμως, στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον βουλευτή του να παραδώσει την έδρα στο κόμμα μέχρι αύριο το πρωί  αλλιώς θα τον διαγράψει.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.