Βουλγαρία-κορονοϊός: Τρεις θάνατοι, 182 κρούσματα σε 24 ώρες

-

Το υπουργείο Υγείας της Βουλγαρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 182 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, αριθμός μειωμένος κατά πενήντα σε σχέση με την προηγουμένη, με τον συνολικό αριθμό των περιπτώσεων να ανέρχεται σε 21.518.

Το ίδιο διάστημα άλλοι τρεις ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού να φθάνει τους 841 νεκρούς. Στα βουλγαρικά νοσοκομεία εξακολουθούν να νοσηλεύονται 912 ασθενείς, οι 54 σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Αφότου η πανδημία άρχισε να πλήττει τη βαλκανική χώρα, έχουν αναρρώσει 14.984 άνθρωποι, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Τα νοσοκομεία της Βουλγαρίας είναι αντιμέτωπα με μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί 1.187 μολύνσεις στις τάξεις των γιατρών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.