ΥΠΕΘΑ: Συνέχεια σε επαφές με Τουρκία για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

-

«Θα συνεχισθούν στο εγγύς μέλλον στην Τουρκία», οι συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής αντιπροσωπείας για τη διερεύνηση δραστηριοτήτων ενεργειών εντός του πλαισίου Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι πρώτες συζητήσεις στην Αθήνα διεξήχθησαν «σε εποικοδομητικό κλίμα»,προστίθεται στην ανακοίνωση. Σκοπός της συνάντησης στην Αθήνα, «η οποία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά συναφών τέτοιων συναντήσεων που έχει συμφωνηθεί να διεξαχθούν, ήταν η, σε τεχνικό επίπεδο, διερεύνηση δραστηριοτήτων/ενεργειών εντός του πλαισίου Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), για την πρόληψη και αποφυγή εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων», διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης δέχθηκε στο γραφείο του, τους επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης καταλήγει η ανακοίνωση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.