Ζαχαριάδης: Περνά η Συμφωνία των Πρεσπών, εξάντληση 4ετίας

-

«Η παρούσα σύνθεση της Βουλής μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα ζητήματα και να προχωρήσουμε κανονικά μέχρι την εξάντληση της τετραετίας», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

«Η πολιτική μας βούληση είναι οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας» είπε, ενώ ερωτηθείς για το εάν το ζήτημα της επίλυσης του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ μπορεί να επισπεύσει την προσφυγή στις κάλπες, απάντησε:

«Πιστεύω βαθιά ότι και οι κοινοβουλευτικές ομάδες και τα πρόσωπα θα σταθμίσουν, με θέση πολιτικής ευθύνης για το παρόν και το μέλλον της χώρας, τη γνώμη, την τοποθέτηση και τη στάση τους και γνωρίζοντας την πολιτική "γεωγραφία" στη σημερινή σύνθεση της Βουλής, συντρέχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις και για 151 και για ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.