Ζουράρις για Μητσοτάκη: «Ούτε υποπόδιο των ποδών μου αυτός ο …»

-

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα έβαλε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι θα  κινηθεί και δικαστικά εναντίον του προέδρου της ΝΔ, επειδή τον  χαρακτήρισε «βουλευτή σε τιμή ευκαιρίας».

«Δεν μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με αυτό του Μητσοτάκη» είπε ο  Ζουράρις, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

«Ούτε υποπόδιο των ποδών μου αυτός ο ασχετίλας» συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά από έντονες αντιδράσεις ανακάλεσε μόνον την τελευταία λέξη της φράσης του.

Σε ότι αφορά την ουσία του θέματος είπε ότι σιχαίνεται το ΝΑΤΟ, το οποίο χαρακτήρισε Ως «εγκληματική οργάνωση τύπου Κόζα Νόστρα», επικαλούμενος και την παρέμβαση του ΚΚΕ. Κάλεσε μάλιστα τους βουλευτές του ΚΚΕ να τον συμβουλέψουν «πως θα την βλάψω περισσότερο τη συμμαχία, ψηφίζοντας υπέρ ή κατά;»!

 

 

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.