Επίθεση Χούθι: Σοβαρά τραυματίας ναυτικός στο ουκρανικό πλοίο Verbena

Επίθεση Χούθι: Σοβαρά τραυματίας ναυτικός στο ουκρανικό πλοίο Verbena

Ενας ναυτικός άγνωστης εθνικότητας τραυματίσθηκε σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες στο υπό σημαία Παλάου φορτηγό πλοίο Verbena που ανήκει σε ουκρανική εταιρεία, αλλά το διαχειρίζεται Πολωνέζικη εταιρεία. Είναι άγνωστη η εθνικότητα του πληρώματος.

Το Verbena μετέφερε ξυλεία από την Μαλαισία στη Βελετία. Αν ο ναυτικός υποκύψει, θα είναι το πέμπτο θύμα. Τρεις σκοτώθηκαν όντας στο κατάστρωμα πλοίου (δύο Φιλιππινέζοι και ένας Βιετναμέζος) και ένας τέταρτος θεωρείται νεκρός, ή πάντως αγνοούμενος σύμφωνα με τις Φιλιππίνες. Ο αγνοούμενος είναι Φιλιππινέζος και βρισκόταν στο μηχανοστάσιο του ελληνόκτητου πλοίου “Tutor” που εβλήθη από drone αλλά και από θαλάσσης, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι