Άγρια επεισόδια μεταξύ Ρομά στη Θεσσαλονίκη (video)

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ρομά στη Θεσσαλονίκη (video)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο ομάδες Ρομά ξεκίνησαν να συγκρούονται έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης προκαλώντας σειρά από ζημιές σε οχήματα που έτυχε να βρίσκονται σταθμευμένα γύρω. Ο διαπληκτισμός τους έλαβε έκταση, γεγονός που είχε ως συνέπεια το να κλείσει και ο δρόμος μπροστά απ’ τα δικαστήρια για λίγη ώρα.

Στη διαμάχη χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, καρέκλες, λοστοί και καδρόνια, ενώ τραυματίστηκε και ένας άνδρας που ξυλοκοπήθηκε. Το συμβάν προκάλεσαν την αντίδραση της αστυνομίας που προχώρησε στην προσαγωγή 20 ατόμων. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκή που έγινε λόγω διαφορών μεταξύ των ομάδων Ρομά σε εκκρεμούσα ποινική υπόθεση.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι