Ένα νέο κρούσμα αστυνομικής βίας σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν δύο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος Αφροαμερικανός για έλεγχο και τον μεταχειρίστηκαν βίαια. Οι αστυνομικοί επέμεναν ο άνδρας να βγει από το αυτοκίνητο παρόλο που εκείνος τους εξηγούσε ότι είναι παραπληγικός και δε μπορεί. Τότε ο ένας αστυνομικός τον έσυρε έξω από το όχημα, τον έριξε κάτω και του πέρασε χειροπέδες, ενώ ο άνδρας φώναζε για βοήθεια.
- Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
- Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ενισχύστε το SLpress.gr - Για να κάνετε δωρεά πατήστε εδώ
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι