Διαδηλώσεις κατά του εμβολιασμού στο Βέλγιο (video)

Διαδηλώσεις κατά του εμβολιασμού στο Βέλγιο (video)
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Την αντιδρασή τους στον εμβολιασμό έδειξαν σήμερα χιλιάδες διαδηλωτές στο Βέλγιο, που είναι το βασικό μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι  διαδηλωτές που ο αριθμός τους έφτασε τους 8.000 κατήγγειλαν τα μέτρα που επιβλήθηκαν στους πολίτες από την αρχή της πανδημίας, όπως το υγειονομικό πάσο που κατέστη υποχρεωτικό για την πρόσβαση σε ορισμένους χώρους.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν  “Εμβόλια, όχι ευχαριστώ”, “Covid = οργανωμένη γενοκτονία” και “Όχι εμβόλιο για τα παιδιά μας”, που φώναζε μια ομάδα γυναικών. Επισημαίνεται, ότι δύο εβδομάδες πριν είχε γίνει ανάλογη κινητοποίηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ξέσπασαν βίαια επεισόδια.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι