Έγινε μπουρλότο ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ (video)

Η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων χάθηκε κάπου στον δρόμο, Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκνευρίστηκε πολύ όταν σε ένα κανάλι που δεν έχει συνηθίσει την κυβέρνηση σε αντιπολιτευτικά σχόλια, η δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός έχει αναφερθεί ξανά στο τέλος της πανδημίας, όμως αυτό δεν ήρθε. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε «δεν θα ξαναπείτε πια για τελευταία μίλια… τέλος» και ο κ. Γεωργιάδης έγινε μπουρλότο.

«Ο πρωθυπουργός έκανε πολύ καλά που μίλησε για τα τελευταία μίλια, επειδή είμαστε τουριστική χώρα και πρέπει να πείθεις τον πελάτη σου τουρίστα ότι είσαι ασφαλής προορισμός. Και κακώς ειρωνεύεστε, γιατί από τον τουρισμό ζει η μισή Ελλάδα και σας πληρώνει με διαφημίσεις για να έχετε την εκπομπή σας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

Η απάντησή του στο twitter σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως, γιατί ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι επρόκειτο για ένα πρωθυπουργικό ψέμα marketing. Επίσης σχολιάσθηκε ότι όλοι οι υπουργοί βγαίνουν καθημερινά στο συγκεκριμένο κανάλι και ότι ο Γεωργιάδης αισθάνθηκε ότι δέχεται εξ οικείων τα βέλη.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι