Ποιους όρισε ο Ανδρουλάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα (video)

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Τη σύνθεση υπό την οποία θα λειτουργεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ μέχρι τις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Είναι η πρώτη συνεδρίαση υπό τον νέο πρόεδρο, ο οποίος κατονόμασε τον Μιχάλη Κατρίνη ως το νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Κώστας Σκανδαλίδης, με δεύτερη εκπρόσωπο τη Νάντια Γιαννακοπούλου σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος. Για τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτάθηκε η Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα ο Γιώργος Αρβανιτίδης. Το σύνολο των προτάσεων του Νίκου Ανδρουλάκη υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι