Μαϊάμι η Θεσσαλονίκη για τον Μπαντέρας!

Μαϊάμι η Θεσσαλονίκη για τον Μπαντέρας!
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας “The Enforcer” στη Θεσσαλονίκη και το βίντεο είναι από την οδό Εθνικής Αμύνης. Στήθηκαν φοίνικες, αμερικανικές σημαίες και στα οχήματα μπήκαν αμερικανικές πινακίδες ώστε η συμπρωτεύουσα να θυμίζει Μαϊάμι. Οι ταμπέλες μπροστά από το Σινέ Αλέξανδρος, αντικαταστάθηκαν με άλλες που αναγράφουν “music hall”, ενώ η ελληνική και η ευρωπαϊκή σημαία στον ιστό που βρίσκεται στη συμβολή της Εθνικής Αμύνης με Λεωφόρο Νίκης, αντικαταστάθηκαν με μια αμερικανική.

Οι κομπάρσοι ήταν επίσης ντυμένοι έτσι ώστε να παραπέμπουν σε Φλόριντα. Ο  60χρονος ισπανικής καταγωγής σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, κατεβαίνει από τα σκαλιά κρατώντας έναν πίνακα και διασχίζει τον δρόμο προβληματισμένος, προκειμένου να φτάσει στο αμάξι που είναι σταθμευμένο απέναντι. Ένας άνδρας με άσπρη μπλούζα τον πλησιάζει και ένα ταξί πάει να τους πατήσει αλλά φρενάρει εγκαίρως.

Ο ηθοποιός μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και κάθεται στην θέση του οδηγού, προσπαθεί να το βάλει μπρος, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα ο άνδρας με την άσπρη μπλούζα του λέει κάτι, αλλά εμείς δεν καλοβλέπουμε λόγω της κυρίας με την φούξια μπλούζα, αλλά και του εικονολήπτη της ταινίας. Ε, ο άνθρωπος κάνει την δουλειά του!

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι