Μακελειό με πυροβολισμούς σε γκέι-μπαρ στο Όσλο (video)

Πυροβολισμοί με νεκρό και τραυματίες στα Κάτω Πατήσια

Δύο νεκρούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σε γνωστό γκέι-μπαρ στο Όσλο. Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στο “London Pub”, δημοφιλές στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Όσλο.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έξω από το London Pub στο Όσλο. Η Αστυνομική Περιφέρεια του Όσλο δήλωσε: «Δύο άνθρωποι επιβεβαιώθηκαν νεκροί στο επεισόδιο των πυροβολισμών. Υπάρχουν αρκετοί σοβαρά τραυματίες».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένα άτομο έχει συλληφθεί κοντά στο σημείο λίγο μετά το περιστατικό. Γύρω στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 03:00 ώρα Ελλάδας) η νορβηγική αστυνομία έκανε γνωστό ότι συνέλαβε έναν ύποπτο, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο της επίθεσης. Η προγραμματισμένη για σήμερα “παρέλαση υπερηφάνειας” από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα της νορβηγικής πρωτεύουσας, ακυρώθηκε για λόγους ασφάλειας. Οι αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version