Νεαρός χαστούκισε τον Μακρόν

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ένας νεαρός σήμερα σε περιοδεία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ντρομ (στη νοτιοανατολική Γαλλία), τον άδραξε από το αριστερό χέρι και τον χαστούκισε, ενώ κάποιοι φώναζαν “κάτω ο Μακρονισμός”. Συνελήφθησαν εν συνεχεία δύο άτομα.

Ο Μακρόν φαίνεται να πλησιάζει τους συγκεντρωμένους πίσω από το οδόφραγμα πιθανόν για να μάθει γιατί διαμαρτύρονται, και τότε ο νεαρός τον χαστουκίζει. Ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ καταδίκασε το επεισόδιο λέγοντας ότι «δημοκρατία σημαίνει διάλογο και ασφαλώς διαφωνίες, αλλά δεν πρέπει ποτέ να σημαίνει βία, λεκτική επίθεση και πολύ περισσότερο χειροδικία». Αλλά και ο Ζαν Λικ Μελανσόν της αριστεράς καταδίκασε το χαστούκι.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι